понедельник, 10 августа 2015 г.

CARD SKETCH #31

Доброго дня!

Новый скетч в блоге Совушка Славия! Достаточно простой и в то же время сложный тем, что очень много идей, а выбрать нужно одну.)))




Для создания своей открытки я взяла фоновый нож от PTI, но использовала только часть вырубки. Красивые цветочки и листочки сначала хотела раскрасить вручную, а то белое на белом было бы совсем скучно, а хочется красок. Но потом решила все-таки воспользоваться штампами. Надпись - это штамп от Altenew. Ну, и куда же без пайеток?!)))

Вот так, просто и ярко получилось!
Будем ждать ваши открытки! 
Пока-пока!

2 комментария:

  1. Hallo, Daria!!!
    I've visited your blog before and have become a member then, but I have a small favor to ask!!!! I love your cards so much and would love to visit every time you post a card, but I don't follow blogs with Google any more, but by e-mail or Bloglovin. I join as a Google member just so that you can see that I am following your blog, but I actually follow you by e-mail. So would it be possible for you to add the option to follow your blog with e-mail? - that would be so kind, Daria - but no pressure, just asking!!! I would love to be informed every time you do a post!!!
    Your cards are so beautiful and I really love your work!!!
    Have a great day!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Hallo, Petra!
      Thank you so much for your comment!
      I've added the option to follow my blog by e-mail!
      I'm so glad you like my cards and I hope you won't miss any of them!

      Удалить